Sunday, May 6, 2012

ELFSLast collection of ELFS duo named Holidays was presented on this year's Cro-a-porter. Their muse is a well known Croatian singer Jelena Rozga and their main symbol of femininity is a dress... short and with prints such as butterflies, horses, parrots and the statue of Liberty...
Everything you need for this summer can be found in ELFS Holidays collection!
p.s. you can find some interesting t-shirts for your man too!

Don't you just love this playful collection? I want it all!!


 

 

Male collection of t-shirts
 
 


Which one is your favourite?

15 comments:

 1. joj, vse je cudovito! pa v lj so odprli showroom :))
  poglej..http://nikadressed.blogspot.com/2012/04/modna-poslastica-elfs.html

  xx
  N.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sem slišala!! Naslednjič, ko bom v lj grem na obisk... upam, da ne bo prehudo za moj žep :)

   Delete
  2. Aaam, kaj tocno je na teh oblekah cudovitega? Vse je kicasto, punce izgledajo totalno ceneno. Vse to me spominja na dneve, ko so ljudje ponosno kupovali Ed Hardy majice in puloverje. Dejstvo, da je nad izdelki navdusena Sanja Grohar vse napisano samo dodatno potrjuje. K.

   Delete
  3. Vsak ima svoj stil in vsak ima svoje mnenje, kar je tudi prav. Meni je kolekcija lepa, ker je mladostna, igriva in poletna. Meni. Da je nad njimi navdušena Sanja Grohar me ne briga niti najmanj... cel svet je navdušen nad Louboutinkami a to pomeni, da jih jaz ne smem imeti, da meni ne smejo biti všeč?
   Kako te pa lahko to spominja na dneve, ko so ljudje ponosno kupovali Ed Hardy majice in puloverje sicer ne vem, niti ne vidim nikakršne povezave? glede na to, da je Don Ed Hardy priznan svetovni umetnik in tatto artist, ki je v sodelovanju s Christian Audigierjem ustanovil kolekcijo Ed Hardy oblačil, ki je sedaj že znamka, ki imajo potiskane njegove umetnine in ne metuljčkov, konjičkov in podobno... Jaz sem tudi ponosna lastnica nekaj kosov iz kolekcije Ed Hardy, da bi pa to bilo aktualno pri nas nisem vedela oz. na ulici nisem opazila še nikogar z Ed Hardy izdelki, ne danes ne pred leti, ko sem jih jaz že imela v omari...(mislim na Slovenijo in ne tujino).

   Delete
  4. Se strinjam, vsak ima svoj stil oz. okus... ali pomanjkanje le-tega. Sanja Grohar komentar kaze na pomanjkanje okusa in ne na credni nagon, ki ga opisujes z Louboutinkami, tako da...take it easy. Spominja me pa na Ed Hardy, ker je oboje kicasto in ker bodo, tako kot Edija, tudi tole kmalu prodajali ob morju na hrvaskih stantih. Na tvojem mestu ne bi razglasala, da hoces tele obleke v katerih te bodo uzuni tipi sprasevali - how much darling?

   Delete
  5. Ej, se strinjam s tabo! Vsak ima svoj okus...ali pomanjkanje le-tega. Sanja Grohar komentar je kazal na pomanjkanje okusa in ne na credni nagon, kot si napacno sklepala in postregla s totalno nerelevantno argumentacijo z Louboutinkami. Ed Hardy komentar je prav tako namenjen prikazu slabega okusa in kica. Tudi to je slo mimo tebe. Ampak ne skrbi, te oblekce bos sigurno lahko kupila - sem prepricana, da bodo kvalitetne kopije kmalu prodajali na hrvaskih obalnih stantih. Zraven Edija. K.

   Delete
  6. Tudi fake Louboutinke prodajajo pa LV torbice, pa Gucci pasove, pa Puma superge, pa očala in še bi se dalo naštevat... ne moreš pa kr nekoga obtožit, da ima pomanjkanje okusa, ker nekaj tebi ni všeč... sicer pa, kdo pa je sploh Sanja Grohar, da se bom js sekirala kaj si ona misli in pazla na to, da če je pa njej všeč pa boljše, da sm tiho, ker potemtakem nimam okusa?! yeah... js sigurno ne. V ELFS oblekicah pa res ne vidim neke perverznosti, ki jo ti očitno vidiš, žal. Sicer pa, vsak ima svoj okus in prav je tako. Tebe ne bom nikoli videla v ELFS oblekici ti pa mene v zlizanih all starkah ne... (btw se ne jezim, samo povem kaj mislim :))

   Delete
  7. V dolocenih krogih so res primerne razlicne stvari ja. Takle mamo... :) Lp, K.

   Delete
  8. Drugače pa proti kupovanju na štandih nimam nič proti, če ti je všeč ti kr. Ne hodim na Hrvaško po štandih tako da ne bi vedla kaj se tam prodaja in me niti ne zanima...

   Delete
  9. Js nimam krogov, se družim z vsemi ljudmi, ki se želijo družiti z mano, pa naj bo to sladoledar iz Albanije, prodajalka na hrvaškem štantu ali pa prodajalka ljubezni v Casinoju... ne delam razlik pri ljudeh glede na njihov način oblačenja in razmišljanja. Če je nekomu všeč nekaj kar meni ni, prav, da pa bom zaradi tega nekoga obsojala, da zgleda kot pocestnica... ne... nikoli, ker nimam te pravice.

   Delete
 2. I'm loving the colorful shoes :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm not sure if they're part of the collection, but I like the colours too!

   Delete
 3. ful luškane oblikce, barvasto in punčkasto, just how I like it! :)
  Xoxo, Peppi

  ReplyDelete
 4. Great post dear! Thanks for your comment, following you! Follow back if you like :)
  MaryFashionLove

  ReplyDelete

Every comment is very welcome!